THE EASY UP EXPERIENCE

Dit is onze garantie om perfecte kwaliteit te leveren. Ondersteuning op het gebied van ontwerp, gratis onderdelen en langdurige garantie. Wij nemen alle zorgen weg en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Dit al meer dan 30 jaar!

Kleine dingen maken een GROOT verschil.

E-Z UP Experience

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Alle E-Z UP® Instant Shelter® producten vallen onder de 100% tevredenheidsgarantie van E-Z UP®. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw aankoop, maken we het goed! Elke keer! Op maat gemaakte producten of voorraadproducten. Geen uitzonderingen. We zullen niet stoppen totdat je gelukkig bent.

E-Z UP Experience

GRATIS VERVANGINGSONDERDELEN

Professionele producten verdienen professionele ondersteuning. Wij leveren het eerste jaar gratis vervangende onderdelen voor alle professionele E-Z UP® tenten. Stuur uw aankoopbewijs, wij regelen de rest.

E-Z UP Experience

GRATIS DESIGNS

Onze bekroonde printtechniek begint met het ontvangen kwaliteitsafbeeldingen. We begrijpen dat dit soms een uitdaging kan zijn. Wij bieden 1 uur gratis hulp om eventueel uw logo’s om te zetten naar het juiste formaat. En het beste deel, we geven u de bijgewerkte vectorbestanden als onderdeel van uw aankoop. Volledige service van E-Z UP®!

E-Z UP Experience

GRATIS ONBEPERKTE PROEFDRUKKEN

Zien is geloven. We leveren aangepaste proefdrukken/designs en updaten deze totdat u helemaal tevreden bent met het uiterlijk, het gevoel en het ontwerp. Wij willen dat u als uiteindelijke eigenaar volledig tevreden bent!