SAFE-TAP

Klanten houden van de vrijheid om hun eigen bier te schenken.

ff-top-arrow

Laten we eerlijk zijn,
gemak is koning.

Klanten houden van de vrijheid om hun eigen bier te schenken, hun eigen Slurpee's te maken, hun eigen koffie 'precies goed' te krijgen en hun eigen fro-yo en ijs te bereiden. Het beschermen van uw klanten en uw merkintegriteit is nu meer dan ooit de sleutel..

Met Tap-Kins kun je precies dat doen!.

Geef uw klanten gemoedsrust en de vrijheid om hun eigen dranken te schenken door een hygiënische en veilige manier te bieden om hun eigen dranken en eten te verstrekken. Tap-Kins biedt een goedkope wegwerpoplossing voor uw klanten.

Tap-Kins zijn de oplossing

U kunt het zich niet veroorloven om het niet te doen!

Wat is een Tap-Kins?

Tap-Kins zijn het antwoord op de groeiende bezorgdheid over kruisbesmetting tussen alle soorten zelfbedieningshandgrepen in tap-stijl voor eten en drinken; van zelfbedieningskoffie in C-store en Slurpee-stations tot de opkomende en snelgroeiende zelfbedieningsmuren voor ambachtelijk bier en de immer populaire zelfbedieningswinkels met yoghurt en ijs die overal in het land opduiken..

TapKins-Finger-600x540

KOMT BINNENKORT…

TAP-KINS "TOUCH" - Een toevoeging aan de Tap-Kins-familie

Met de Tap-Kins Touch kunt u een veilige, efficiënte manier creëren om ervoor te zorgen dat uw klanten de door u gemaakte alledaagse voorwerpen gebruiken, allemaal met een veilige, recyclebare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Klanten houden van de vrijheid om hun eigen bier te schenken.

Nu er in Europa steeds meer zelfbedieningskranen opduiken, moeten eigenaren helpen bij het verminderen van het vermogen van hun klanten om in contact te komen met kruisbesmetting of virussen die aanwezig zijn op openbare tapgrepen.