PROMOOT UW BEDRIJF

E-ZUP vouwtenten worden custom en op maat gemaakt

Op zoek naar een aangepaste merktent? Zoek niet verder.

Vrijwel elk EZ UP product kan op maat worden gemaakt! We bieden een verscheidenheid aan aangepaste merkopties, van afdrukken met één kleur tot volledige, volledig digitale procesafdrukken om ervoor te zorgen dat uw logo, kunstwerk of merkboodschap luid en duidelijk wordt weergegeven. Al onze productie op maat gebeurt bij International EZ UP in Norco, Californië.

Bij een normale productiedoorlooptijd van 14 werkdagen kunnen we op maat gemaakte Easy up vouwtenten, Proflags, zijwanden en al het andere leveren om uw ​​deadline te halen, en indien nodig kunnen we uw bedruktetent zelfs binnen 5 werkdagen na de orderbevestiging maken en leveren .

branding-promotion
community-events
racing-motorsports

Een traditie van de hoogste kwaliteit

Hoewel ons streven naar innovatie ons vooruithelpt, is het onze toewijding aan kwaliteit die ons definieert. We besteden aandacht aan de kleinste details van constructie en materiaal om jarenlang duurzaam gebruik te garanderen. In feite hebben we zoveel vertrouwen in onze kwaliteit dat we de langste garanties in de branche bieden.

Bekroond ontwerp en productie

Al vier jaar op rij wordt EZ UP door de Specialty Graphic Imaging Association erkend voor toonaangevende uitmuntendheid op het gebied van digitaal afdrukken. EZ UP is een gouden winnaar in 2013, 2014, 2015 en 2016 en behoort tot de top gespecialiseerde printers ter wereld. Wanneer u de beste bedrukte Easy up vouwtent met bekroond digitaal afdrukken nodig heeft, vertrouw dan op E-ZUP.

Expert Design Services

Het ontwerpen van een geweldige beursstand, event tent of aangepaste zijwand kan een ontmoedigende taak zijn. Uw ontwerp moet opvallen tussen de massa. Het moet uw merkimago vertegenwoordigen. Hulp nodig? Laat onze deskundige ontwerpers u helpen geweldige aangepaste afbeeldingen te maken die uw merk versterken zo meer verkoop genereren.

Meer dan een vouwtent. Zo veel meer

EZ UP biedt zoveel meer dan vouwtenten , zijwanden en stoelen. Van vlaggen en banners tot rekbare en gepaste tafeldoeken, wij bieden de producten die u nodig hebt om uw merk te onderscheiden van de rest. En bijna alle producten die wij aanbieden, kunnen met uw eigen afbeeldingen worden afgedrukt om een ​​echt origineel volledig merkpakket te maken.

Ontvang een gratis offerte

BEL DIRECT: +31 (0) 6 54 72 54 76

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.