De motorcrosstent van E-Z UP is de beste in zijn klasse en wordt beschouwd als de ultieme vouwtent voor motorcrosswedstrijden.

Motorcrosstent Speed II
1-ezup-logo
Motor cross tent easy up

Motorcross tent

Motorcross is een sport die wereldwijd een fanbase van miljoenen mensen heeft, van de professionele MX1 en MX2 klasse tot op lokaal amateurniveau. E-Z UP is leverancier van motorcross tenten voor vele Motorcross teams, circuits, fabrikanten en andere sponsors en leveranciers binnen de sport. De Speed Shelter is door de unieke afmetingen van 2.5 x 3.5 meter ideaal voor deze doelgroep.

De mix tussen functioneel en stijlvol

Een Speed Shelter motorcross tent biedt meer dan genoeg ruimte voor de promotie van uw merk dankzij afmetingen van 2.5 X 3.5 meter, het dak is uitgerust met een brandwerend coating en voldoet aan de brandbestendigheidsnorm van Europa (B1). De stof waarmee de tent is uitgewerkt is daarbij bestand tegen vocht, schimmel en zelfs ultraviolette straling, en ook op het vlak van duurzaamheid voldoet die aan de verwachtingen. Het sterke zwarte frame houdt zich goed in zon, regen en is eenvoudig van modder te ontdoen. Tenslotte is er een garantie van 7 jaar: de ideale tent dus om lange tijd gebruik van te kunnen maken en daarmee een veilige investering voor uw team!

Wilt u de tent bedrukt hebben? EASY UP helpt u graag met het ontwerp. Wij stoppen pas als u tevreden bent!

custom Motorcrosstent 3x3
motor-city-icon

Tent

Kleuren

Frames

alle tenten

Heeft u vragen bel ons of mail

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.