Werktent Hi Viz

Hi-Viz Utility

Met deze tent word u gezien

Werktent voor de overheid

WERKTENTEN

Werktenten van E-Z UP zijn zeer geschikt voor het doorwerken in verschillende weersinvloeden

Bouw tent in de constructie

Zware vouw constructie

Gebouwd voor zwaar werk. Gebouwd om te beschermen. Gebouwd voor draagbaarheid.

Hi-Viz Utility tent

De nieuwe industriële Hi-Viz Utility is robuust gebouwd en speciaal ontworpen om je werknemers verlichting te bieden en een goed zichtbare veilige haven te bieden, zowel overdag als 's nachts. Opzetten in seconden voor elke industriële, agrarische of commerciële werkruimte.

Lees meer

Eclipse werktent

Beschouwd als de beste in zijn klasse door kleine en grote bedrijven, de Eclipse draagbare easy up is klaar voor de dagelijkse behoeften met innovatief ontwerp, zware kader en professionele materialen.
Verkrijgbaar in de afmeting 2.5 x 2.5, 3.0 x 3.0, 3.0 x 4.5 en 3.0 x 6.0 meter.

Lees meer

Endeavor Aluminum tent

Bezit de krachtigste, meest betrouwbare en meest duurzame Easyup tent ter wereld. De 3.0 x 3.0 - 3.0 x 4.5 meter professionele Endeavour vouwtent is de top van alle E-Z UP producten!

Lees meer

Werktenten

Werktenten
eclipse werktent easy up
endeavor werktent 3x4.5 meter

Spotlight

"We gebruikten het Eclipse  -centrum voor wapentraining ... Iedereen, is erg onder de indruk van dit E-Z UP onderkomen. De installatie was eenvoudig en snel, met de nadruk op de EZI.

Het eerste dat opviel, was de duurzaamheid en hoe stevig het frame voelde. Het is heavy-duty en gaat een goede tijd mee, zelfs bij slecht weer. Deze Politie geven de Eclipse onderdak TWEE DUIMEN OMHOOG! "

- De politie

"Ik heb sinds 1992 een originele EZ UP-schuilplaats in eigendom. Het werkt nog steeds en werd bijna elk weekend gebruikt voor motorcrosswedstrijden in wind, regen en sneeuw. Naar mijn bescheiden mening vormen ze een fantastisch product en overleven ze elk product op de markt. markt."

- Sport-brillen

"E-Z UP-schuilplaatsen zijn erg E-Z, zeer compact, ideaal voor buitenevenementen en gaan omhoog en vertegenwoordigen het merk op een grote manier!

We hebben ze nu een paar jaar gebruikt. We gebruiken ze voor open Demonstratie en voor dealers, liefdadigheidsevenementen en branche-evenementen. "

- STIHL produkten

"We hebben veel verschillende schuilplaatsen en doen veel evenementen in de fabriek en beurzen, de schuilplaatsen zijn E-Z om op te zetten en E-Z onderhoud .Het zijn duurzame, zeer goede producten"

- Weber BBQ

"De E-Z UP-schuilplaatsen waren E-Z om op te zetten en er geweldig uit te zien en zijn duurzaam, we zijn erg blij met hen."

- Natuurmonumenten

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
wegen bouw tent Endeavor