BBQ IS EEN FEEST

DE EERSTE INDRUK VAN UW BEDRIJF IS DE UITSTRALING

BINNEN EEN HAND-OM-DRAAI DE PERFECTE RECLAMEDRAGER VOOR UW MERK, PRODUCT OF DIENST

bbq tent

BBQ IS is fun
DE EERSTE INDRUK VAN UW BEDRIJF

Professionele Barbecuetent
E-Z UP is bekend als vaste leverancier van de meeste toonaangevende barbecuemerken. Bij Grillseminars, workshops en productintroducties geeft de E-Z UP Eclipse serie in alle weersomstandigheden extra uitstraling en een sterke overkapping. Ook voor catering, sportverenigingen en partyverhuur is een originele E-Z UP Eclipse met zijn 7 jaar framegarantie een onmisbaar onderdeel van het assortiment, deze serie is verkrijgbaar in 2.5×2.5, 3×3, 3×4.5 en 3×6 meter (ook onderling koppelbaar!). Door het eventueel bedrukken van uw bedrijfslogo herkent elke feestganger u als leverancier of organisator. De tenten kunnen, mits voorzien van haringen of gewichtszakken, nog goed functioneren onder hogere windsnelheden. Daarnaast, voor een BBQ tent niet onbelangrijk, voldoet de stof aan de internationaal geldende B1 normering voor brandveiligheid. De barbecue tent ideaal voor uw event.

partytent voor de bbq

De bekende merken bbq gebruiken onze professionele vouwtenten voor hun evenementen of promotie, de beste optie voor uw feest of cateringactiviteit!


 

Recreatieve BBQ tent
Ook voor u als consument maakt E-Z UP betaalbare oplossingen om uw barbecue tot een succes te maken. Met name de modellen Dome en Pyramid zijn hiervoor een uitstekende keuze. Deze recreatieve E-Z UP tenten zijn verkrijgbaar in 8 verschillende opvallende designs. De Dome beschikt zelfs over een windkap, dit ter bescherming tegen harde wind maar ook zodat rook en hitte kan ontsnappen. Deze twee tenten worden geleverd als complete set met grondharingen en een stevige roltas. Ook deze tenten blinken uit in kwaliteit met 3 jaar fabrieksgarantie.

 

va. 249 euro

Bestel vandaag, om morgen te genieten van de Pyramid 3.0x3.0 meter.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
 • Bedrijf gegevens

  Contact informatie

  EASYUP PRO
  H.c.Pootstraat 1 
  7103ZM Winterswijk 
  info@easyup.nl
  +31 (0) 54 353 38 72 

  KvK.57890064 
  +31 (0) 6 5472 5476 
  Bezoek op afspraak